K6 Tegen Kanker wieler- en hardloopkleding nu voor het eerst te bestellen!

Heeft u de nieuwe kleding van K6 al gezien? Een prachtig design en K6 symboliserend! En nu voor het eerst te bestellen! Mooie kleding waar u natuurlijk graag in gezien wilt worden en met de aankoop steunt u ook nog eens Stichting K6 Tegen Kanker.

Lawi sportswear
In samenwerking met Lawi sportswear kunnen we deze K6 kledinglijn op de markt brengen. Daar zijn wij Lawi dan ook erg dankbaar voor. Lawi heeft ons geholpen bij het ontwerp en biedt ons de mogelijkheid om een breed assortiment aan wielerkleding aan te bieden. Zo kunnen we naast een wielershirt en korte broek ook verschillende accessoires aanbieden zoals bijpassende arm-, en beenstukken, winstopper, sokken etc. Daarnaast kunnen we ook hardloopkleding aanbieden.

Prijzen (vanaf):

– Het wielertenue (shirt korte mouw + korte broek) wordt aangeboden vanaf € 86,75.

– Het hardlooptenue (t-shirt + korte broek)wordt aangeboden vanaf € 61,00.

Ontwerp

De kleuren en details van de kleding komen voort uit het logo van Stichting K6 Tegen Kanker. Zo kent ons logo 6 stippen. Deze stippen staan voor de 6 K’s, maar kunnen iedere keer ook weer ingevuld worden door een nieuwe actieperiode zoals nu ‘Een Eyeplay voor het OZG’. Of ze staan voor een nieuwe weg of route die we gaan fietsen of bewandelen, zoals in 2015 de Alpe d’Huez en in 2018 de fietsweek in de Franse Alpen. Daarom ziet u deze 6 stippen ook meerdere keren terugkomen in het ontwerp. En wat natuurlijk niet mag ontbreken is de Grunneger vlag en onze lijfspreuk: ‘Gewoon deurgoan ook as t nait meer kinst’.

Passen & bestellen

Wilt u graag kleding bestellen? Dan is het handig om te weten welke maat u moet bestellen. U kunt daarom de kleding komen passen tijdens de informatie-avond, namelijk vrijdag 8 december om 20.00 uur, Veurste rou 2 Blijham (koningspil).

Wilt u kleding bestellen en komen passen, laat ons dan via e-mail weten wanneer u komt. We helpen u vervolgens ook op weg met het bestellen via de webshop van lawi sportswear. Wilt u graag kleding, maar lukt het passen niet op deze datum, laat het ons weten per mail. Mailen kan naar k6tegenkanker@gmail.com.

Heet u al kleding van Lawi? Stuur ons een mail, dan ontvangt u van ons de gegevens om de kleding de webshop te bestellen.