K6 Tegen Kanker wieler- en hardloopkleding  

Heeft u de nieuwe kleding van K6 al gezien? Een prachtig design en K6 symboliserend! Mooie kleding waar u natuurlijk graag in gezien wilt worden en met de aankoop steunt u ook nog eens Stichting K6 Tegen Kanker.

Kalas
In samenwerking met Kalas kunnen we deze K6 kledinglijn op de markt brengen. Daar zijn wij Kalas dan ook erg dankbaar voor. Kalas heeft ons geholpen bij het ontwerp en biedt ons de mogelijkheid om een breed assortiment aan wielerkleding aan te bieden. Zo kunnen we naast een wielershirt en korte broek ook verschillende accessoires aanbieden zoals bijpassende arm-, en beenstukken, winstopper, sokken etc. Daarnaast kunnen we ook hardloopkleding aanbieden.

Prijzen (vanaf):

– Het wielertenue (shirt korte mouw + korte broek) wordt aangeboden vanaf € 89,54.

– Het hardlooptenue (t-shirt + korte broek)wordt aangeboden (prijs volgt later).

Ontwerp

De kleuren en details van de kleding komen voort uit het logo van Stichting K6 Tegen Kanker. Zo kent ons logo 6 stippen. Deze stippen staan voor de 6 K’s, maar kunnen iedere keer ook weer ingevuld worden door een nieuwe actieperiode zoals nu ‘Een Eyeplay voor het OZG’. Of ze staan voor een nieuwe weg of route die we gaan fietsen of bewandelen, zoals in 2015 de Alpe d’Huez en in 2018 de fietsweek in de Franse Alpen. Daarom ziet u deze 6 stippen ook meerdere keren terugkomen in het ontwerp. En wat natuurlijk niet mag ontbreken is de Grunneger vlag en onze lijfspreuk: ‘Gewoon deurgoan ook as t nait meer kinst’.

Bestellen

Wilt u graag kleding bestellen? De webshop gaat enkele keren per jaar open. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar k6tegenkanker@gmail.com

U kunt ook op onze facebookpagina vinden wanneer de webshop open gaat. https://www.facebook.com/events/704882910023699/ 

Maat

Om de juiste maat te bestellen kunt u de maattabel volgen op de website van Kalas sportwear. https://www.kalas.be/nl/maten Voor vragen over de juiste maatkeuze kunt ook contact opnemen met Kalas.