FIETSEN MET K6 IN DE FRANSE ALPEN 2018

K6 wil de actieperiode voor het OZG sportief afsluiten. ‘DE’ afsluitende actie wordt een fietsweek naar de Franse Alpen aan het meer van Annecy. Sportieve fietsers kunnen zich hiervoor aanmelden via k6tegenkanker@gmail.com

Waarom Annecy?

Annecy is een fantastisch plaats om in de zomer te vertoeven. Het meer biedt tal van watersportmogelijkheden en in de nabijheid zijn tal van recreatieve mogelijkheden. Voor de sportieve fietsers met een racefiets een walhalla. Binnen handbereik zo’n 20 bergen die ook in etappes van de Tour de France voorkomen. En vergis u niet, dit is van 3e categorie tot hors categorie!

MAAR het is ook uitermate geschikt voor diverse niveaugroepen. Van lichtere bergen tot zware bergen, alles is daar te combineren.

Uitvalsbasis

De uitvalsbasis voor deze onderneming wordt Camping La Nublière aan de voet van het meer nabij Doussard. Mensen kunnen daar kamperen, maar ook zijn er meerdere mogelijkheden om iets te huren. Het huren is van zondag tot zondag.

De fietsweek

De fietsweek is van maandag t/m vrijdag. Elke dag kan worden gefietst. Het is vakantie, dus u bepaalt zelf of u aansluit en met welke groep u fietst. Iedere avond zal er een briefing plaatsvinden met een terugblik op de dag en een vooruitblik naar de volgende fietsdag. Er wordt gefietst in twee of meer verschillende niveaugroepen (ligt aan het aantal fietsers). Elke dag verzamelen we om 09.30 uur voor de camping voor vertrek. Op de laatste fietsdag wordt er een gezamenlijke uitdaging georganiseerd waarmee we de fietsweek en het project afsluiten. ‘s Avonds wordt de fietsweek gezamenlijk afgesloten met een gezamenlijke barbecue of diner.

Data fietsweek

De fietsweek vindt plaats van maandag 30 juli tot en met vrijdag 3 augustus. Heeft u vragen, of wilt u deelnemen aan deze fietsweek? Neem dan per e-mail contact met ons op via k6tegenkanker@gmail.com

Inschrijfgeld & ambassadeurschap

De deelnamekosten voor de fietsweek zijn  € 100 per deelnemer. Hiervoor ontvangt u van ons 4 kaarten voor het benefiet/uitzwaaiconcert dat wij in 2018 gaan organiseren. U regelt zelf uw vervoer naar en verblijf aan het meer van Annecy, camping La Nublière te Doussard.

Verder wordt aan de deelnemers gevraagd om als ambassadeur van K6 op te treden en ons te promoten.

 

Flyer: Met K6 naar de Franse Alpen.