ATB tocht K6 voor Hospice; DIRECT EEN DAVEREND SUCCES

Met 50 bikers gingen we vanochtend op pad vanaf De Meet in Bellingwolde. Bestemming Vriescheloo, waar de fouragering klaarstond. Na een korte uiteenzetting van onze vz buiten met de groep op de foto en starten maar……

Gelukkig was en bleef het droog. In Vriescheloo stonden bij fam Kaput Eika, Ina en Theo alweer klaar om ons op te vangen. De koffie met taart / povvert / arretjescake ging er weer lekker in en toen was het tijd om gelijk met boter bij de vis te komen.

Namens het Hospice Sint Maartenhuis was Trijnko Pelgrim ook aanwezig. Allereerst kreeg Rik Poortman een oorkonde overhandigd vanwege de partnership die Euronics Poortman met K6 is aangegaan voor deze actieperiode. Zij maken het mede mogelijk dat we de elektrische apparatuur kunnen aanbieden.

Toen konden we met de opbrengsten van vandaag al een laptop met Office-pakket ter beschikking stellen. Rik deed daar nog een TV bij. Bestemd voor de twee behandelkamers in het Hospice. Als K6 hebben we besloten om ook voor de tweede kamer maar een TV ter beschikking te stellen. Dat financieren we eerst voor en halen we via de komende acties wel weer op.

Trijnko was zichtbaar verrast. Hij bedankte ons en vertelde nog eens over het goede werk dat de vele vrijwilligers daar doen in de begeleiding van mensen in hun laatste levensfase.

De kick off is geweest. Op naar nieuwe acties en natuurlijk meer zaken om het Hospice teondersteunen.

Met dank aan:
– de vrijwilligers (die ook voor taart e.d. hebben gezorgd)
– de deelnemers natuurlijk
– Euronics Poortman
– Bert van De Meet
– fam Grupstra voor gebruik koffiecontainer