€ 1350,00 bij Spinningmarathon

Dat was het bedrag dat we aan het eind door wereldkampioen Sanne Meijer bekend konden laten maken. Niet nadat Wilt Meendering het geheel afrondde naar die € 1350,00. En wederom een geslaagd project afgerond!

Het begon al in de verre voorbereiding. “Hoe richten we de zaal in; hoe krijgen we de fietsen heen en weer; wat doen we rondom de spinningmarathon nog meer; wie zijn de instructeurs; hoe krijgen we de instructeursfiets iets hoger voor de groep; hoe doen we het met het geluid; welke p.r;  etc etc. En dan is het goed dat er vrijwilligers meehelpen en meedenken.

Na de opening door wethouder Bart Huizing van de gemeente Westerwolde en warme woorden van Trijnko Pelgrim namens het Hospice Sint Maartenhuis konden we ‘los.’ Het werd een gezellige spinningmarathon met leuke aanloop van het publiek, een piekfijne K6 stand en veel bilat’s.

Zonder ook wie dan ook maar tekort te willen doen maar Albert Vos, deelnemer die € 150,00 meebracht; gemeente Westerwolde die € 150,00 inbracht en Wilt Meendering die voor ieder lid van het team Gemeente Westerwolde die het uur volmaakte € 10,00 inlegde en op het laatst het bedrag afrondde naar € 1350,00. Top!

Dan willen we bedanken
– de vrijwilligers
– de deelnemers
– wethouder Bart Huizing
– wereldkampioene wakeboard Sanne Meijer
– Haans 24/7 (vanaf januari 2020 10 sportscholen)
– De Meet (locatie)
– stichting 5 mei
– Reym (vervoer)
– Watum (vervoer)
– Aquilo (klok)
– Kaput Loonbedrijf (landbouwplastic)
– Wagenborg (vervoer)
– COOP (taarten)
– Mulder2wielers (sportdrank)