Prachtige fietsweek Annecy met € 14.000 opbrengst

Het is een beetje verkeerd zoals de kop is opgesteld. Het is niet de opbrengst van de fietsweek, maar de eindstand van onze acties. En daar zijn we erg trots op!

Maar goed even naar de fietsweek. In de laatste week van juli / eerste week van augustus hadden we vanaf camping La Nublière aan het meer van Annecy onze uitvalsbasis. Met 25 fietsers gingen we vanaf maandag t/m vrijdag bergen fietsen, in twee niveaugroepen. De weersomstandigheden waren op zich goed, maar het was bij tijd en wijle wel erg warm. Voor een aantal was het de eerste kennismaking met het midden en hooggebergte, voor anderen leek het wel gesneden koek.

Elke avond om 20.00 uur een korte briefing waarin we terugkeken op de dag en vooruitkeken naar de dag van morgen.

Donderdag was een speciale etappe. Iedereen ging over de steile Col de la Forclaz en bovenop de col konden we het eindbedrag van onze acties bekend maken. Met een prachtige fotosessie erbij’. ’s Avonds was er op de camping een gezellige bijeenkomst, waar iedereen eten kon inbrengen, wat we gezamenlijk gingen nuttigen. Ook hier kregen alle deelnemers een blijvende herinnering aan de fietsweek.

We kijken samen met de deelnemers terug op een fantastische week vol met blijvende herinneringen EN, dat bedrag…….