U kunt erbij zijn op 2 juni – Slotbenefiet in De Klinker

Hallo 

Nog minder dan een maand te gaan tot zaterdag 2 juni. Het Benefietconcert. De actie van K6 Tegen Kanker kan een groot succes worden als De klinker ook goed gevuld is. De kaartverkoop gaat via de site van www.indeklinker.nl

Het programma is bekend

We beginnen met een eerbetoon aan Pieter Smit, de voormalige voorzitter van ons comité van aanbeveling. Nog steeds is het niet te bevatten dat hij er niet meer is. Hij zou de avond officieel openen maar dat kan nu niet meer. Ons ander lid van comité van aanbeveling Meindert Schollema neemt dit nu over.

De mensen worden ontvangen in de Klinker door Pirates4kids en het Shantykoor Maritiem. De avond in de grote zaal hebben ze ook nog een rol, maar wordt daar grotendeels gevuld met optredens van Edwin Jongedijk en Twij Körten Twij Langen, omlijst door het fantastische orkest van het PONN olv Frank Samson. De presentatie is in handen bij Sievert Bodde.

Ergens zal wielericoon Hennie Kuiper de tussenstand van de actie bekendmaken en zal ook Andre Hateboer, vader van de rijzende ster Hans Hateboer, nog wat komen aanbieden. Kortom veel vertier in de grote zaal. In de pauze zal het Shantykoor Maritiem nog weer in het foyer optreden.

Verzoek

U doet mee op 2 juni, u komt al op 2 juni OF u draagt K6 een warm hart toe. Wilt u dan via uw kanalen (email / soc media OF gewoon via warme overdracht) ons evenement nog eens onder de aandacht brengen? K6 is u hiervoor zeer erkentelijk.

Via Social Media kunt u onze FB pagina bezoeken. Daar staat de flyer die u kunt delen en het evenement die u kunt delen.

Met vriendelijke groet

K6 – (Arjan, Bart, Gea, Margriet, Marieke)